Kategorier
Ej kategoriserad

Vi vann meetingpriset i lilla rundan!

Av Märit Olofsson Näss - 25 maj, 2014 | 0 kommentarer

Ännu en fantastisk tävlingsdag! Idag var det återigen soligt, varmt, grönt och skönt på Djurgården. Int 1 är ett program jag verkligen gillar att rida och Strolchi verkar också trivas bra med det 🙂
Idag fick vi till en nästan helt prickfri runda! Strolchi var lite trött i värmen, men väldigt lösgjord, avspänd och med på noterna. I första piruetten fick vi nästan ett avbrott, men räddade det (6:or på den trots det) och i övrigt inget att klaga på!
Domarna var jämna i bedömningen och jag fick 69,6% och med det en 4:e placering i klassen! Det var väldigt hög klass på dagens Int 1. Segraren hade 70,7% och min klubbkompis Sara Rubin på Di Angelo som var 5:a och sistaplacerad hade 69,2% och därefter flera ekipage på 67-68%….

Bild till blogginlägg

Strolchi fixar fina procent och placering igen!

Då jag var tvåa igår, dagens 1-3:e pristagare inte red igår så tog jag och Strolchi hem meetingpriset i lilla rundan!!! Priset var en övernattning för två personer inklusive måltider på Clarion Wellington (Storgatan i Stockholm). Vilket fantastiskt pris att få 🙂
Dagens klass gav också en hel hoper med priser som brukligt är på Djurgården: 2 biobiljetter, 2 fribiljetter till moderna museet, VIP-kort på Norra Brunn, presentkort på restaurangen Cassis (Narvavägen) och på Kentaur, svamp, hink, putsgrejer, en slipmaskin, dvd-filmer, böcker, quiz mm mm. Vilka sponsorer de har, Djurgårdens Ridklubb!

Stort tack till Djurgårdens Ridklubb för välarrangerade tävlingar med lyckad väderbeställning, trevliga funktionärer, fin VIP-hörna med god mat och dryck och så alla dessa fantastiska priser!!!

Ett speciellt tack och grattis på Mors dag går idag till min mamma, Katarina! Utan henne skulle inget av detta fungera och hon är fantastisk med Mira och Lina som älskar att vara med oss på tävling!!!

Måste passa på att gratta mina duktiga klubbkamrater i Djursholms Ridklubb:
Sara och Di Angelo var placerad precis bakom mig båda dagarna (3:a och 5:a) och därmed tvåa på meetingpriset i lilla rundan!
Eva Ulf och Fink var 2:a i både Int 2 och GP kür och vann med det meetingpriset i stora rundan! Härligt härligt 🙂

Dagen avslutades med att Allan fick löshoppa och det gjorde han riktigt bra! Känns bra nu inför hans 3-årstest i Högbo på fredag, ska bil spännande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *