Kategorier
Ej kategoriserad

Fina framgångar för Strolchi & Jack!

Av Märit Olofsson Näss - 14 maj, 2015 | 0 kommentarer

Jag och Strolchi gick ut som allra första ekipage i dagens Int 1 i Järfälla. Vi fick verkligen till en superfin ritt med härlig känsla idag!!! Strolchi tyckte att de rosa dukarna på domarborden var rätt läskiga och det resulterade i en liten spänning, men han lät mig ändå rida och vi kom igenom programmet väldigt fint. En liten miss i saxen, men annars väldigt prickfritt och med många höjdpunkter!!! Vi fick hela 71,9% och det resultatet höll hela klassen ut och vi vann 🙂

Bild till blogginlägg


Uppvärmning!

Känns väldigt bra att vi hittat rätt betsling som Strolchi trivs bra på och att superträningen för Tinne förra veckan gav oss en puff i rätt riktning. Det här var väldigt skönt att ha i bagadet inför vårt kommande meeting på Åland nästa helg!

Bild till blogginlägg


På väg in i första piruetten. Idag fick vi till piruetterna fint och fick många 8:or för dom!

Jack och jag gick sedan i näst sist för att pröva vår lycka i samma klass. Jacke gick riktigt fint han också idga! Inga missar och idag höll jag honon kort och ihop och fick en fin ridkänsla på banan. Dagens resultat blev nytt poängrekort i ”ettan” med 66,0% och vi knep därmed en 4:e placering i klassen!

Bild till blogginlägg


Jack bilr alltmer stark och stabil och gick sin bästa Int 1 hittis idag!

Väldigt roligt att få rida in på prisutdelning och hämta både en blå-gul och en röd rosett i Int 1! Mina fina fuxkillar leverera verkligen på hög nivå nu 🙂

Bild till blogginlägg


Nöjd Jack med två rosetter!!!

Tyvärr fick vi se ett samhällets fula sida som avslut på dagen då någon gått in i vår trailer och stulit Strolchis kandar…. Vad f-n! Sånt ska bara inte hända och jag blir så in i h-vete förbannad på folk som inte kan skilja på mitt och ditt. Jag har inte tidigare drabbats av någon stöld av hästgrejer men såklart hört talas om liknande incidenter. Jag vill nu bara passa på att påminna er alla om att låsa ordentligt, hålla god uppsikt och vara på er vakt för oärliga människor. Jag kommer i alla fall att höja mitt säkerhetstänk oerhört mycket.

Bild till blogginlägg


Mira & Lina tog väl hand om Ella under dagen. Ella är Jessicas 10 veckor gamla (!) och urgulliga valp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *