Kategorier
Ej kategoriserad

Många rosetter på Åland!

Av Märit Olofsson Näss - 22 maj, 2015 | 0 kommentarer

Det blev en otroligt hektisk och rolig eftermiddag på Åland när jag startade en häst i timmen!

Först ut av mina hästar och även i klassen var Strolchi i St Georges. Vi fick till ett fint program utan några större missar, men jag kom inte helt till ridning och det blev inte riktigt så bra tryck som jag vill ha. Men med tanke på att det var säsongens första start utomhus och det blåste nästan storm så var det kanske inte så konstigt att det blev lite försiktigt!

Bild till blogginlägg


Strolchi i collectingring.

Många bra saker gjorde att vi fick 69,9% och vannn!!! Han är verkligen en riktig stjärna som plockar fina procent och placeringar hela tiden!

Bild till blogginlägg


Full fart på ärevarvet! Fina Strolchi 🙂

Jack gick samma program som Strolchi och han var riktigt på hugget i blåsten! Jag gillar verkligen att rida honom när han blir sådär het och känslig och programmet idag gav den bästa känsla jag haft på honom på tävling. Tyvärr var han pratglad idag och en gnäggning i andra piruetten gjorde att vi tyvärr kraschade den. Trots den ordentliga missen där det ju är koefficient 2 så fick vi 65,4% och knep 4:e rosetten i samma klass 🙂

Bild till blogginlägg


Jack var riktigt fin på banan idag. Härlig känsla!

Bonnie gick sedan LA:6 (finskt fälttävblansprogram) och var duktig totslt sett. Tyvärr en hel del ”unghästmissar” som galopp ut halt, fel galopp och lite trassel ibland. 64,5% fick vi ihop och med det kom vi 2:a i klassen!

Bild till blogginlägg


Bonnie med fin blå andraplatsrosett!

Sist ut var Felicia i MB:1. Flisan var inte alls på humör på banan och det mesta blev pannkaka. Hon kom ut från banan med en träflisa (underlaget) ordentligt inkilad i hoven, så det kan ha varit därför hon inte ville vara med idag… Vi går ut i en LA i morgon och känner på läget.

Bild till blogginlägg


Felicia, svart snygg och temperamentfull!

Summan av dagen blev tre rosetter på fyra försök, en seger en 2:a och en 4:e placering. Det går bra på Åland 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *