Kategorier
Ej kategoriserad

Dag 3 på Åland

Av Märit Olofsson Näss - 24 maj, 2015 | 0 kommentarer

Felicia fick avsluta sin Ålandsresa med att gå en LA:2 utom tävlan, då den var stängd för ekipage som startat MB. Det kändes ändå rätt att rida in och få göra detta lite lättare program då hon tydligt visat att hon blir stressad av att hela tiden gå svårare och svårare klass. Hon gick väldigt fint, men vi fick tyvärr ett avbrott i en förvänd galopp och det påföljande enkla bytet blev också pannkaka. Totalt en fin runda som gav 63%, men var helt utom tävlan. Felicia åker hem två mentala år äldre 🙂

Bild till blogginlägg


FLisan nöjd med att fått springa LA idag!

Kopieringsmaskinen Bonnie gjorde ännu en stabil LA-runda, procenten blev 65,5 och ännu en tredjeplacering!!! Han har vekligen skött sig bra och gått fina säkra rundor och kommer nog sova en vecka när han kommer hem. Han är trött nu!

Bild till blogginlägg


Bonnie placade tre rosetter på tre starter, duktig kille 🙂

Jack gjorde ett superfint program i Int 1 som sin avslutning på detta meeting. Han var lätt att rida, känsligare för skänkeln och gick i princip helt utan missar. Poängrekord i klassen med 66,5 och snöpligt 0,2% utanför placering med en fjärdeplats (igen!). Det känns som att vi får till bättre rundor ihop hela tiden nu!

Bild till blogginlägg


Fina Jacke var bara 0,2% från en placering, men 66,6% är starkt jobbat!

Strolchi var sist ut i Int 1 denna dag och vi fick inte till det alls…. Lite spänd och jag kom inte alls igenom och till ridning med väldigt många missar som följd. Säsongens lågmärke avklarat hoppas jag!
Nu har ju Strolchi en hel del highlights och en fantastisk spänst i sin gång, så trots en dålig runda 67,8% och en andraplats.
Vi åker hem och tar nya tag!

Bild till blogginlägg


Många highlights och bra grund hos Strolchi gör att för höga procent trots allt.

Slutligen ett stort tack till Jessica, Ingalill, Natta, och Patricia som ger mig förtroendet att jobba med deras hästar och groomar och fixar samt till Katarina som varit ”mattant” på resan. Vi har verkligen haft fantastiskt jätteroligt ihop i vår compact-living i lastbilen alla sex 🙂
Stort tack även till Jackes ägare Maya Richthoff för allt stöd och support på avsånd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *