Kategorier
Ej kategoriserad

Ingen vidare dag…..

Av Märit Olofsson Näss - 3 september, 2016 | 0 kommentarer

Den här dagen drar jag ett streck över och glömmer fort. Det mesta har trassat….. Det började med att resan till Hogsta för en Int 1B tog 2 timmar istället för 45 min som är det vanliga. Diverse avspärrningar och vägarbeten plus att Nockebybron fastnat i öppet läge. Jag trodde ett tag när det stog tvärstill till och med att jag för första gången i mitt liv skulle missa en start! Så när vi kom fram, var det bara att kasta ut Strolchi, fixa oss i ordning och börja framridningen.

Strolchi var ganska tittig på framridningen men blev efter en stund riktigt fin. Men när vi kom in på banan blev han sådär spänd igen och med det väldigt okontaktbar. Han var inte alls framme för mina skänklar och kan man missa allt, så var det nog exakt det vi gjorde!!!
Verkligen en usch och blä-runda, men trots det 63,1% så det vi inte kraschade fick vi bra på. Jag trodde själv på 57% när jag kom ut.

Sådan är denna sport, hästar är hästar och inga maskiner och inte jag heller 🙂 Uttrycket ”bollen är rund” blir ju rätt roligt i detta sammanhang med, eftersom Strolchi hemma kallas för Bollen!!! Det här var dessutom första gången jag i dessa piaff/passage program ridit in utan att ha ridit på banan dagen innan, plus att denna banan är rätt så ”tittig” för hästarna. 
Vi laddar om och kommer igen !

Det blev iaf ett par fina foton från dagen:

Bild till blogginlägg
Bild till blogginlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *