Kategorier
Ej kategoriserad

Dockan vinner LA!

Av Märit Olofsson Näss - 11 september, 2016 | 0 kommentarer

Idag var det Dockans tur att andas lite tävlingsluft igen och vi tog oss till Skånsta Ryttarklubb för en LB:3 och en LA:3. Egentligen har vi ju lämnat LB, men eftersom hon hon ofta är lite spänd i första klassen så fick hon gå in två gånger idag så att jag skulle få ”träna” på att rida LA och slippa mota spänningar i den klassen.

Bild till blogginlägg


Fin i gul rosett !

Tror att det var smart för hon var rätt spänd, men ändå väldigt duktig och fin i första klassen. Inga direkta missar och en fin runda, men jag hade inte velat ha den lilla spänningen i LA.
Vi fick rätt låga procent (68,9) men i alla fall en 3:e placering!

Bild till blogginlägg


Full galopp på ärevarvet!

I LA:3 gick Dockan sedan ett strålande fint program, inga missar alls, avspänd, mjuk och fint ”med mig”. Vilken härlig känsla när rörelse efter rörelse bara flöt och hon verkligen gick som en klocka 🙂
Samma domare fortsatte i samma stil med extremt snåla procent, 66,3 men det gav oss en fin seger med ca 3%!!! Duktiga lilla ”godisråttan” Dockan känns nu hemmastadd i LA!

Bild till blogginlägg


Hon klär fint i blå-gul rosett med 🙂

Dokan åker nu hem till Jessica för ett par veckors vila & återhämtning, hon har ju gått rätt hårt sedan maj, för att sedan matchas vidare inför nästa säsong och uppgifterna som väntar en 6-åring!!!

Bild till blogginlägg


Min nya ”beridare” Mira skrittade av Dockan åt mig!!!

Bild till blogginlägg


Och igår skrittade hon Strolchi 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *