Kategorier
Ej kategoriserad

Placering igen!

Av Märit Olofsson Näss - 25 september, 2016 | 0 kommentarer

Örebro dag igen, eller vi har ju faktiskt bott här hela meetinget, så lastbilen är med 🙂 Idag var det Int 1B på schemat och en lite tröttare Strolchi gjorde en strålande fin insats!!! Jag får ta på mig att den andra reprisen med passage blev lite ”hackig” då jag försökte samla ihop ännu lite mer och ett litet steg i obalans i en piruett, men annars tycker jag att han skötte sig på ett väldigt bra sätt idag!

Bild till blogginlägg

Nej, han är inte död. Han bara vilar sig på sedvanligt sätt inför start 🙂

Två domare höll med mig och hade mig 1:a och 2:a men tyvärr en som låg mer än två procent under dom och först på 5:e plats…. Vi kom trots det på en fin 4:e placering och ännu en rosett i piaff-passageprogram är såklart jätteroligt! Det var dessutom stenhårt i toppen, jag var 0,8% från segern och 0,04% från andraplatsen med mina 65,736%. Snöpligt, men ibland blir det stolpe ut.
Bild till blogginlägg

Ännu en rosett! Strolchi leverar verkligen fina resultat hela tiden!!!

Jag är otroligt nöjd med att vi etablerat oss så fint i mellanrundan på en gång. På 8 starter så har vi 3 segrar, 2 andraplaceringar, 1 fjärdeplacering och bara 2 utanför placering! Procenten har oxå varit fina, från 65-69 (förutom debaclet i Hogsta på 63) vilket också är jättroligt 🙂
Bild till blogginlägg

På tur och äter gräs, han trivs bra på resande fot, Strolchi!

Nu håller vi som bäst på att planerar min och Strolchis nästa start och vi har lite roligheter på gång! Har en del andra små roliga projekt på gång oxå, berättar mer inom kort!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *