Kategorier
Ej kategoriserad

Filminspelning!

Av Märit Olofsson Näss - 26 september, 2016 | 0 kommentarer

Idag har jag och Strolchi tagit steget in i filmens värld! Det är liksom inte så att ni kan gå på SF-bio och se oss i en huvudroll, men en liten snutt i en reklamfilm för Bålsta Centrum signerad av Magnolia Bostad blir det i alla fall.

Jag ska berätta från början! Mitt förra jobb (före Ikano Bostad) som projektledare för Bålsta Centrum innebar att jag jobbade med genomförandet av ca 2000 bostäder, resecentrum, handel och verksamheter samt all infrastruktur i ett 30 hektar stort område centralt i Bålsta. Inom ramen för detta var jag också med och anvisade (sålde) mark till bostadsutvecklingsföretag och jag kom då i kontakt med Magnolia Bostad.

Bild till blogginlägg


Posering framför Segersta herrgård efter en hel del filmande!

Magnolia Bostad förvärvade ca 500 bostäder i den första etappen efter att ha kommit in med ett väldigt professionellt och fördelaktigt anbud! Nu står Magnolia i startgroparna att göra en film om Bålsta Centrum, dels hur området ser ut idag, hur det blir efter utbyggnaden och även fronta ”livet i Håbo kommun”. Och här finns ju väldigt mycket häst, så Suzana Bossel, Kommunikationschef på Magnolia kom på den roliga idén att fråga den ridande projektledaren om hon ville rycka in 🙂

En väldigt rolig idé och jag nappade såklart direkt på jippot och idag var jag och Strolchi på den supervackra anläggningen Segersta (i Håbo kommun!) och blev filmade i det fina vädret och den fina miljön. Väldigt lyckat!

Bild till blogginlägg


Stort TACK till Magnolia för filminspelningsgaget, godis till både mig och Strolchi!!!

Även ett stort TACK till Maria Westerberg som låter mig ”låna” toppanläggningen Segersta! Det är en fröjd att visa hästar och spela in film i de undersköna miljöerna på Segersta Equestrian.

Bild till blogginlägg

Jag återkommer såklart längre fram med resultatet av filmandet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *