Kategorier
Ej kategoriserad

Ålandstävlingen avslutas med två segrar!

Av Märit Olofsson Näss - 18 maj, 2014 | 0 kommentarer

Vilken härlig avslutning jag fick på Ålandsmeetinget: både Strolchi och Max vann sina klasser!!!

Strolchi och jag startade i en Int 1 kür med 11 deltagare. Vi startade tidigt i klassen (nr 3) och fick in en riktig fullträff i vår första kür tillsammans! Jag har en musik som hängt med ett tag nu, fast inte visats upp så många gånger, med bara svenska schlagerlåtar. T.ex Diggiloo diggiley, Tusen och en natt, Michelangelo mfl. Jag tycker musiken är jätterolig att rida till och jag får ofta kommentarer som: man blir glad, vill dansa och det svänger!!!
Med en ganska hög svårighetsgrad och inga missar idag så fick vi hela 72,2%. Det gav oss ännu en seger och Strolchis facit blev 2:a, 1:a och 1:a på sina tre starter. Han är ju en riktig stjärna!

Bild till blogginlägg


Fin seger i dagens Int 1 kür!

Denna kür var en deltävling i en cup i Finland med final vid Helsinki Horse Show i oktober. Jag har nu en liten chans att kvala till den finalen, och vi ska nog därför försöka ta oss till Finland en gång till i sommar för att säkra en plats till Helsinki HS 🙂

Efter Stolles prisutdelning var det bara att direkt hoppa över på Max som idag skulle gå en LA:4. Max var väldigt mycket mer avspänd, det kändes redan på framridningen. Han var sedan ”med mig” på ett väldigt fint sätt inne på banan och förutom ett dåligt enkelt byte, så klarade vi programmet prickfritt. Vi fick 65,3% och vann klassen! Härligt att ta två segrar på samma dag! Och så skönt att det släppte så fint för Max inne på banan. Det var vekligen skillnad på hans program från fredag till söndag!

Bild till blogginlägg


Max vill inte vara sämre än Stolle, så han fixade ett täcke och rosett han med!

Vi har haft en alldeles fantastiskt fin weekend på Åland! Arrangemanget var av verklig toppklass. Fina permanenta boxar på travet med skötselspiltor utomhus. Dessa var verkligen toppen då solen sken på oss alla dagar och idag blev det till och med riktigt varmt! Vi har fått ett fantastiskt fint och trevligt bemötande av alla funktionärer, fina banor, bra premier och en supertrevlig ryttarmiddag med god mat!
Jag åker gärna tillbaka till Åland igen 🙂

Det enda som inte var toppen var täckningen på telefonerna. Därmed så tog det väldigt lång tid att blogga och lägga upp bilder, så här kommer ett par bilder till från helgen:

Bild till blogginlägg


Bild till blogginlägg
Bild till blogginlägg
Bild till blogginlägg
Bild till blogginlägg


Hur man tar sig ur en lastbil på fullproppat bildäck… Inte lätt 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *