Kategorier
Ej kategoriserad

Lars-träning och löshoppning

Av Märit Olofsson Näss - 12 augusti, 2010 | 0 kommentarer

I tisdags eftermiddag-kväll var det full rulle i stallet och ridhuset. Det var dax för träning för Lars Andersson igen och jag red både Zky och Dortmund. Båda var duktiga och Lars var riktigt på, så jag fick verkligen rida och två jättebra lektioner! Riktigt kul var det och båda hästarna blev jättefina! Tack Sussi, som värmde Dorten och tog hand om Zky efter och Katarina som tog hand om Mira och Lina för all hjälp 🙂 Kul oxå att Birger och Birgitta kom på besök och tittade på sin Dortmund när vi tränade.
Efter det som kom Jessica med Stollen (den fin-fina 4-åringen) och vi trimmade lite. Vilken härlig häst-kväll!

Igår fick de vila efter super-lektionerna i tisdags och idag har både Zky och Dortmund fått löshoppa. De är så duktiga! Vet vad de ska göra, galopperar som på räls och är jätteglada att få hoppa lite! Zky är en riktig talang, superförsiktig och som en gummiboll. Dortmund har blivit riktigt bra på detta oxå och använder ryggen bättre och bättre. Bra för dressyrkusarna med lite oväxling och framförallt tycker de att det är så himla kul!!!

I kväll kommer Cosby på besök och jag ska rida lite. Har suttit på honom ett par gånger nu efter att han flyttade till Norea och det är så kul, för han är så fin! Är härligt att rida honom och man blir så glad av det. Kul att det blev så bra, Norea rider honom så fint, tycker så mycket om honom och han har det så bra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *