Kategorier
Ej kategoriserad

Semesteravslutning i Linköping

Av Märit Olofsson Näss - 16 augusti, 2010 | 0 kommentarer

I fredags packade vi vår bil full och styrde söderut, hela familjen. Vi åkte först till Sörsjöns camping som ligger lite utanför Norrköping, där vi hyrt en liten gullig stuga. Stället är helt fantastiskt vackert vid en sjö, med äventyrspark, glasskiosk och diverse aktiviteter. Vi kom ner på eftermiddagen och hyrde en båt och rodde drag och kastade. Tyvärr ingen fisk som gillade vårt drag… Men både Mira och Lina uppskattade denna aktivitet skarpt! Sedan grillade vi utanför stugan, drack gott vin, åt kex med ost och myste tills det blev mörkt och läggdax!
Lördagen ägnades åt födelsedagskalas!!! Vi var på ett ställe i Linghem utanför Linköping, där Hans kamrater Ylva och Anders (sedan Hans studietid i Linköping) ställde till med 75-års kalas (35+40). Partajet började 12 med lunch och fortsatte med musikunderhållning, fika och en trollkarl/akrobat. Den sistnämnda var Miras stora favorit under dagen, hon var helt fascinerad. Efter detta stora barnkalas var det grillning med Hasse och Angela och deras lille son Eliott som vi bodde hos. Supertrevligt och gott! Tack för gästfriheten!
Så på söndagen tog vi oss hemmåt men med ett par stopp på vägen såklart. Först på Cloettas godisförsäljning 🙂 Oj vad billigt och vad mycket godis vi fick med oss! Sedan stannade vi i Nyköping där Cosby och Norea tävlade. De var duktiga, men lite missförstånd drog ner poängen…. Men det kommer att bli bra när de lärt känna varandra, här finns potential!
Idag är det riktig vardag igen. Hans jobbar och jag har ridit på förmiddagen, tack vare Sussis hjälp med Mira och Lina! Och attans vad fina hästarna var idag, båda två. Jättekul att komma hem till två sådana prinsar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *