Kategorier
Ej kategoriserad

Super-träning för Bo Jenå!

Av Märit Olofsson Näss - 23 augusti, 2010 | 0 kommentarer

Idag har jag och Dortmund varit på Lejondal och tränat för Bo Jenå. Och vilken super-lektion vi fick! Bosse var jätteinspirerad (och jag med, kanske beroende på att vi båda varit på SM i Strömsholm i helgen) så han var på mig som attan. Dortmund tar träning allt bättre i takt med att han blir starkare och han gick verkligen superfint idag 🙂
Vilka travökningar!!! Nu verkar han börja förstå vad vi vill med piaff och en viss tendens till passage kan också anas. Som vanligt så var han jätteduktig i galoppen. Oh, så kul vi haft idag!
Kul också att Norea och Cosby fick en plats på träningen, precis före mig, så jag hann se lite av dem också. De var så dukltiga!

I helgen var vi som sagt på Strömsholm och såg SM i dressyr. Grattis Tinne och Favourit som vann i stor stil! Jag tyckte såklart att hon red allra bäst, men så är hon ju min tränare sedan snart 20 år. Minna har fått Larina Höm jättefin och de kom tvåa, dessa två ekipage var i en klass för sig. En personlig liten favorit hos mig (förutom Tinne och Minna) var Mattias Jansson och hans Don Dorn, de förtjänade bättre än sin 7:e plats tyckte jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *