Kategorier
Ej kategoriserad

Norea och Cosby visar framfötterna

Av Märit Olofsson Näss - 29 augusti, 2010 | 0 kommentarer

Idag har Norea och Cosby varit i Vallentuna och tävlat med stor framgång! De tog en 2:a placering i LA:6 på 68% och en 5:e placering i MB:4 med 64%. Supergrattis! Procenten i MB:4 betyder att de klarat av ett kval till JSM 2011 (de behöver ett till resultat över 64% i MB) och även ett första kval till MA-klass. Det är så kul att det går så bra för min ”gamla” häst med sin nya, unga ryttarinna! De var hos mig och trimmade i fredags och det såg så bra ut, så jag förstår verkligen dagens framgångar. Jag känner mig lite som en stolt mamma till ekipaget 🙂

Jag och familjen har tillbringat helgen hos vår goda vän Magnus i Norrtälje. Det var kräftskiva med sång och nattsudd, god mat, supertrevligt sällskap, båttur, badtunna och massa roligheter under två dagar. Tack Magnus för ett jättebra initiativ!

Nu väntar en fullmatad vecka med bla C-körkorts teori, träning för Lars Andersson, middag med NCC-kollegorna, träning av 4-åringarna (Billy & Stollen) inför 4-års championatet, träning av Zky och Dorten inför meeting i Sundsvall nästa helg…… Pust, bara att köra på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *