Kategorier
Ej kategoriserad

Fullt av fuxar!!!

Av Märit Olofsson Näss - 1 februari, 2015 | 0 kommentarer

Nu har det hänt!!! Hela mitt stall är fullt av fuxvalacker 🙂
Strolchi, Jacke och Fly är helt olika individer, men de är alla tre fina, rödhåriga fuxvalacker med mycket karaktär. Jag som från början inte varit superförtjust i fuxar får bara ge upp inför faktum att det faktiskt är tre stycken supersnygga killar jag har i stallet! Tur man kan ändra sig 🙂

Bild till blogginlägg


Jessicas fina collage på ”våra” killar, Stolle & Fly!

Bild till blogginlägg


Och så Majas härliga Jacke som kompletterar fuxvalacktrion!

I övrigt känns det verkligen att det är ”silly season” och helt tävlingsfritt. Jag börjar faktiskt längta ordentligt efter våren och tävlingarna nu. Men det är väl det som är meningen, att den riktiga tävlingssugen ska infinna sig.
Strolchi var på förbundsträning två dagar förra helgen och gick riktigt fint. Lussan plockar verkligen fram det bästa av oss båda två! Utöver det så har det varit två fina artiklar om oss nu på sistone. En i Ridsport och en i Lokaltidningen Mitt I, båda för att uppmärksamma att Strolchi blivit utsedd till Morgondagens Häst i dressyr!

Bild till blogginlägg


Strolchi i senaste ridsport.

Bild till blogginlägg


Å så i lokaltidningen!

Jack tränar på och börjar bli riktigt stark och fin och mycket lättare nu! Fly och jag håller på att lära känna varandra och han tränar på väldigt bra. Och nu är det bara två veckor kvar tills hela ”klanen Olofsson” kliver på planet till Lanzarote för en veckas härlig semester!