Kategorier
Ej kategoriserad

Dressage Power Future Stars, final för Dockan!!!

Av Märit Olofsson Näss - 15 november, 2020 | 0 kommentarer

Hemma efter en fantastisk helg. Wow, wow, wow, Dockan och jag kom 6:a i Dressage Power Future Stars finalen!!!

Bild till blogginlägg


Så fin rosett och massor av härliga goodie bags, en upplevelse att bara vara med i denna tävling!

I torsdags fick jag beskedet att jag och Dockan var, efter några återbud, välkomna till finalen av Dressage Power Future Stars i Linköping! Vilken lycka då jag ju missade att ta mig till finalen med bara någon procent, så vi packade oss med en dags varsel iväg och tog oss till Linköpings Fältrittklubb i fredags för att tävla i stenhård konkurrens som en bland Sveriges 8 bästa och lovande 7-9 åriga dressyrhästar 🙂

Bild till blogginlägg


Vackra Dockan på en väldigt fin tävlingsplats!

Dockan tar ju alltid resor och nya miljöer med upphöjt lugn och tycker att det är toppen att åka på meeting och hon har mått som en prinsessa här på plats. Lördag:
Hon var även en riktig prinsessa i lördagens St Georges, som vi tog oss igenom på ett jättefint sätt! Inga missar, kanske lite het i galoppen men det höll ihop och superfina 68,2%!
Med den härliga rundan kom vi på 5:e plats vilket var långt över förväntan! Då denna klass var en ”warm up” och avgjorde startordningen inför söndagens final, så startade som nr 4 av oss 8 i final.

Bild till blogginlägg


Härlig ökad trav!!! Söndag:
Så var det äntligen finaldags och äntligen dags att få visa upp vår nya kür, helt gjord åt Dockan! Det var verkligen kul att få rida in på denna fina arena och vinka igång musiken och bara köra på. Dockan var helt med på notierna och levererade återigen ett ”felfritt” program med sin vanliga highlight i ökade traven! Vi njöt av varje sekund och fick även fina omdömen av domarna för vår ritt. 68,5% och en väldigt fin placering som 6:a i detta getingbo av fantastiska ekipage!

Bild till blogginlägg


Vad vi njöt av vår kür och den fina arenan! Finaler är skoj och lite nerv och taggar oss lite extra!

Stort TACK till Dressage Power för ett superbra arrangemang, fina priser och goodie bags och ett otroligt initiativ för att höja vår sport! Stort grattais även till duktiga Carl Hedin med sin fina Van der Veen som vann hela ”tjotaballongen”!
Nu tar vi vintervila och nya tag för att träna upp oss inför nästa säsong och hoppas verkligen att vi kan få till bra och säkert tävlande till 2021 trots coronaläget.

Bild till blogginlägg


Dockans hittills största & finaste rosett!