Kategorier
Okategoriserade

Lina & Strolchi vinner!

Av Märit Olofsson Näss - 30 april, 2023 | 0 kommentarer

Så himla duktiga de var i dag, lilla Lina och snälla Strolchi!!!

Lina & Strolchi var tillbaka i Surahammar för ännu en LC:1 och oj så många ”pinnhål” de förbättrade sig!

Gulligaste ekipaget idag (om ni frågar mig)!

Idag var Lina mycket mer bestämd och red på framåt, med både bättre form och vägar som följd. Därmed var Strolchi också mycket nöjdare när han fick tydlig om vad hans ryttare ville!

Så roligt att Lina är igång & tävlar och extra kul för dem att få vinna!

De fick fina 69,1% och vann klassen och Lina var såklart överlycklig!
Det är så otroligt roligt att se hur fint Strolchi tar hand om mina barn och sådan utveckling de får i sin ridning av detta!

Bästa utbildaren av mina unga ryttarinnor, Strolchi!
Lina glänser i solen!
Familjeporträtt!
Kategorier
Okategoriserade

Gnistan fortsätter vinna!

Av Märit Olofsson Näss - 29 april, 2023 | 0 kommentarer

Wow, wow, wow, vilken stjärna han är, min Gnista!!! Vinner St Georges idag igen, 67,7% och så duktig och ”med mig” på banan!

Fullt fokus på banan!

Finner inte riktigt ord för denna häst. Helt plötsligt visar han sig så mogen och radar upp fina rundor i St Georges trots att han är helt ny på nivån. Piruetterna är superfina och bytesserierna likaså! Att vi idag hade en dålig skrittpiruett gör som inget alls då.

Gnistan kämpar på så fint för mig, trots ilte ”trötta ben”!

Idag var han lite trött, men det får man vara efter träning för Tinne i onsdags, banvisning i torsdags och så St Georges på tävling igår och idag. Nu väntar en vecka av vila, ut på tur och lugnare jogging, välförtjänt!

Det är alltid lite speciellt att vinna & Gnistan skämmer verkligen bort oss nu!

Tack för fina och välordnade tävlingar, Surahammars Ridklubb! I morgon kommer Lina & Strolchi att göra ännu en start på det fina meetinget.

Kategorier
Okategoriserade

Lina – Strolchi 2:a i debuten & Gnistan vinner igen!

Av Märit Olofsson Näss - 28 april, 2023 | 0 kommentarer

Härlig dag för oss i familjen när vi var på Surahammar för tävling!

Lina fick idag låna Strolchi för att tillsammans med honom få ut och skaffa tävlingsrutin. De tog sig på ett jättefint sätt igenom LC:1 och han är verlkigen en supersnäll professor för tjejerna, min bästa ”gummiboll”.

Lilla Lina och bästa Strolchi, så fina ihop!

Lite fick lite långa tyglar och då blev Strolchi lite osäker och långsam, men så snällt och fint de kom igenom programmet! Det är inte helt lätt att rida stor och superkunnig häst när man som Lina bara är 13 år och ganska orutinerad. Jag är så stolt och glad för deras fina runda och den fina 2:a placering de tog i klassen!

Professor Strolchi ger verkligen Lina en fin utbildning!

Efter denna härliga inledning på helgens tävlande så var det Gnistans och min tur i vår tredje St Georges.
Gnistan var verkligen superfin och duktig på alla sätt, trots att det var årets första ute-tävling och en rätt rörig miljö.

Min härliga Gnista, 3 segrar på lika många starter i St Georges!

Inge större misstag alls, en fin känsla för mig och fina 68,5% gav oss ännu en seger i St Georges!!! Så roligt att han är så stabil och fin på denna nya nivå!

Så roligt att tävla tillsammans med sina döttrar & nu är även Lina med i leken!
Kategorier
Okategoriserade

Super-Gnistan vinner St Georges!

Av Märit Olofsson Näss - 22 april, 2023 | 0 kommentarer

Wow Gnistan!!! Vid fina tävlingar på Gripen så går han in i sin andra St Georges i livet och är bara jätteduktig och känns som han bara kan detta!

Foto: Pierre Anderzon

Så superfin igenom hela programmet och sedan ganska trött på slutet, vilket ledde till lite missförstånd i ”treorna” och en sista halt som blev lite krasch. Det känns helt ok när han spänstar på så fint i resten av programmet!

Foto: Pierre Anderzon

Resultatet blev hela 68,8% och en solklar seger i klassen! Härligt härligt!

Inga prisutdelningar så det blev foto hemma med fina rosetten!

Sedan var planen att Mira skulle debutera MB:1 med Strolchi. Mira har dragits med lite förkylning i slutet av veckan, men var inställd på att starta. Tyvärr fick vi avbryta framridningen då hon inte fick någon luft alls…. Kanske kombinationen förkylning, pollen och damm på framridningen fick luftvägarna att sätta igen helt.

Fina Mira & Strolchi! Bara att krya på sig & komma igen för unga ryttarinnan!

Mira var såklart jätteledsen, men hälsan går först och andas måste man. Det kommer nya chanser i MB:1 för Mira & Strolchi framöver!

Till sist åkte vi hem för att ta emot Linas nya ponny!!!
Igår dansade fina Denver (f -14 e: Monty-Bellini) rakt igenom veterinärbesiktning och röntgen och nu anlände han hos oss. Denver är en D-ponny som har fina gångarter, kan alla FEI-rörelser, men har bara startat LAP:1, och passar Lina helt perfekt! Ska bli roligt att få matcha och följa även detta ponnypar!

Välkommen till oss, fina Denver!