Kategorier
Ej kategoriserad

Toppen på Ryttarberget :-)

Av Märit Olofsson Näss - 20 januari, 2017 | 0 kommentarer

Jag har nu stått i 3 veckor med mina hästar på Ryttarberget hos familjen Lindholm och det är verkligen toppen!!! Vi trivs helt superbra hela gänget, jag, hästarna, barnen och Katarina. En liten och väldigt familjär anläggning med 2 inackorderingar förutom jag. Vi är aldrig mer än 4 ryttare samtidigt i ridhuset och vi tränar ofta ihop och hjälper varandra! Ridhuset är ljust och fräsht, botten superfin och en hel kortsida med speglar. Lyx, lyx lyx!!!  

Bild till blogginlägg


Saluhästen Weiron trivs toppen i vår nya miljö och det superfina ridhuset!

Jag har fått en jättekick i vardagsträningen och är mer inspirerad i träningen än någonsin. Lägg till det en dressyrkompis i hårt satsande Amanda Lindholm (13 år!) med en elitsatsning både på ponny och stor häst! Härligt att finnas i en miljö där hela familjen sluter upp bakom sina döttrar (Amanda & lillasyster Ebba) på ett fantastiskt sätt. Och självklart ser jag en liten Märit 13 år i Amanda 🙂

Bild till blogginlägg


Weiron får modella i spolspiltan också!

Bild till blogginlägg


Fin ljuskrona i taket i stallet!

Läs mer om Ryttarberget här. Denna helg blev det även Jeanna-träning för både Strolchi och Dockan. Som alltid superroligt, nyttigt och inspirerande. Jag tror att jag har format ett nytt bra upplägg kring mina hästar med Jeanna och den nya miljön på Ryttarberget. Är väldigt taggad och inspirerad iför en ny tävlingssäsong med nya bra vardagsförutsättningar för att ta oss an årets utmaningar både GP för Strolchi och 6-årsklasser för Dockan!

Bild till blogginlägg


Strolchi känns alltmer trygg i alla GP-rörelser och vi tränar på med toppenbra hjälp av Jeanna!

Bild till blogginlägg


Dockan tränar nu alla MB-rörelser på ett bra sätt! Det är inte alls klart än, men kommer bli bra med lite styrka & mer…. Träning!!!