Kategorier
Ej kategoriserad

På plats i Friends Arena!

Av Märit Olofsson Näss - 30 november, 2017 | 0 kommentarer

Nu är vi installerade på Friends Arena för finalen av Lövsta Future Challenge i morgon!!! Känns nästan overkligt att vi är framme vid årets stora mål som vi jobbat så hårt och målmedvetet för att nå och att vi lyckades bli en av de fyra finalisterna! Vi checkade in kl 05:45 i morse för att hinna träna på banan på den enda öppna tiden idag kl 8-9.

Bild till blogginlägg


Lilla Strolchi på stora arenan 🙂

Strolchi är så himla cool och lugn i den här sortens miljöer att jag blir alldeles stolt. Han gick ett lugnt, fint och avspänt pass på banan, helt enligt planen. Jag är väldigt glad att han känns så fin trots att omständigheterna gjort att vi absolut inte tränat ihjäl oss på sistone. Det ska bli superkul att få rida in på denna fantastiska arena i morgon och jag ska verkligen njuta till max av vår runda och denna härliga atmosfär.

Bild till blogginlägg


Full koncentration och action!

Bild till blogginlägg


Skönt att Strolchi tar arenan så coolt, hoppas det håller i sig när det är publik oxå!

Just nu strolchi står i stallet och mumsar lunch och jag, Jessica och barnen slappar i lastbilen. I eftermiddag väntar promenad för Strolchi på framridningen, veterinärbesiktning och ryttarintervju (som visas då vi äntrar banan imorgon) samt att Katarina anländer till teamet.

I morgon blir det fullt av förberedelser innan vår klass startar strax före kl 13. Håll gärna en liten tumme för oss, vi ska verkligen ge järnet och ha skoj!

Bild till blogginlägg


Mira och Lina hittade en gammal mossig häst på läktaren!

Kategorier
Ej kategoriserad

Strolchi GP-trea!!!

Av Märit Olofsson Näss - 5 november, 2017 | 0 kommentarer

Idag körde jag och Strolchi genrep inför Friends! Detta innebar vår första start i programmet som vi rider (GP U25) vår sista start innan det är dags för Friends och finalen i Lövsta Furure Challenge.

Bild till blogginlägg


Full fokus innan start!

Det är ett ganska roligt program som jag ju aldrig någonsin ridit tidigare och vi kom igenom det på ett rätt bra sätt. Tyvärr en liten snubbelmiss i början av ”ettorna” och med riktig ”soppa-torsk”, men på det hela är jag nöjd!
Jag tror helt enkelt att Strolchi var riktigt trött och känner av pälssättning (han har luddat på sig rejält på slutet) och skulle behöva en liten vitamininjektion och en klippning!!!
Trots att jag inte hade så myckat gas så är jag glad och stolt över det sätt Strolchi kämpade sig igenom programmet på! Han är en härlig fighter 🙂

Bild till blogginlägg


Fina procent och en fin 3:e placering i Grand Prix!

Jag är också väldigt glad över 65,5% och en fin 3:e placering i ett högklassigt startfält! Nu laddar vi om för nya tag i Friends Arena första advent, årets stora mål och höjdpunkt, lita på att vi kommer ha skoj!!!

Bild till blogginlägg


Prisutdelning på Enköpings vis: i cafeterian!