Kategorier
Ej kategoriserad

Fin 3:e placering i internationell GP-kür!

Av Märit Olofsson Näss - 26 mars, 2018 | 0 kommentarer

Wow vilken härlig söndag det blev i Ypäjä. Solen sken och våren anlände till Finland och vilken fullträff jag och Strolchi fick till i Grand Prix-küren!

Bild till blogginlägg


Härligt fin ridkänsla i GP-küren i Ypäjä, finaste Strolchi!

Strolchi kändes väldigt fin, lagom tempererad, ridbar, cool och ändå väldigt framme för hjälperna inne på banan. För första gången lyckades jag rida min kür helt utan större misstag och det kändes väldigt roligt. Jag var också helt rätt till min musik hhela tiden och för första gången inne på banan så kändes det ganska lätt, som att vi börjar kunna det här med Grand Prix. Styrkan sitter bättre och jag njöt verkligen av min ritt!

Bild till blogginlägg


Poängrekord med över 70% i GP-kür och vi galopperar glada som nr 3 på ärevarvet!

Dagens fem domare gillade också det vi visade upp och vi fick hela 70,2% och kom återigen trea i stenhård internationell konkurrens!!! Strolchi har såklart fått massa godis och vi firade med hela ”svensk-gänget” med lite bubbel på färjan hem!
Åååå, vad jag är glad för min lilla gummiboll som ger mig så fantastiska upplevelser 🙂

Bild till blogginlägg


Delad glädje är dubbel glädje, Lotta Esping och Kivi kom 4:a i samma klass. Heja Sverige!!!

Bild till blogginlägg


Fin vit rosett, som i Finland = 3:e placering!

Kategorier
Ej kategoriserad

Fin 3:e placering i internationell GP-kür!!!

Av Märit Olofsson Näss - 25 mars, 2018 | 0 kommentarer


Bild till blogginlägg


Härlig ridkänsla i GP-kür, fina Strolchi.

Strolchi kändes väldigt fin, lagom tempererad, ridbar, cool och ändå väldigt framme för hjälperna inne på banan. För första gången lyckades jag rida min kür helt utan större misstag och det känns väldigt roligt. Jag var också helt rätt till min musik hela tiden och för första gången inne på banan så kändes det ganska lätt, som att vi börjar kunna det här med Grand Prix. Styrkan sitter bättre och jag njöt verkligen av min ritt!

Bild till blogginlägg


Poängrekord med över 70% och vi galopperar glada som 3:a på ärevarvet.

Dagens fem domare gillade också det vi visade upp och vi fick hela 70,2% och kom återigen trea i stenhård internationell konkurrens!!! Strolchi har såklart fått massa godis och vi ska fira med hela svensk-gänget med lite bubbel på färjan hem! Ååååå, vad jag är glad för min lilla ”gummiboll” som ger mig så fantastiska upplevelser 🙂

Bild till blogginlägg


Delad glädje är dubbel, Lotta Esping och Kivi kom 4:a i samma klass. Heja Sverige!!!

Bild till blogginlägg


Fin vit rosett som i Finlad är en 3:e placering!

Kategorier
Ej kategoriserad

GP-trea i Ypäjä!!!

Av Märit Olofsson Näss - 24 mars, 2018 | 0 kommentarer

Duktiga, duktiga Strolchi gjorde en riktigt fin GP-start i finska Ypäjä idag!!! Klart att det finns många saker som behöver stärkas och bli bättre, men över lag så fick vi till en härlig runda med många riktigt fina ”moments”!

Bild till blogginlägg


Full koncentration och ”i bubblan” innan uppsittning.

Vi fick 66% vilket räckte till en fin internationell 3:e placering i det 14 ekipage stora startfältet! Och konkurrensen var stenhård med många välmeriterade ekipage på plats.

Bild till blogginlägg


Så fin på banan idag, härlig ridkänsla!

Nu har vi hela svenskgänget (Per Duvefelt, Lotta Esping, Carro Carlstedt och Sofia Möller) ätit en god middag, firat att vi alla kvalat in till küren imorgon och min och Carros (5:a) placeringar. I morgon blir det GP-kür och det ska bli så kul att gå in på banan igen! Håll en tumme 🙂

Bild till blogginlägg


Pusskalas efter prisutdelningen!

Bild till blogginlägg


Full fart på ärevarvet!

Kategorier
Ej kategoriserad

Dockan MA-debuterar med en seger!!!

Av Märit Olofsson Näss - 18 mars, 2018 | 0 kommentarer

Duktiga, fina, coola och ambitiösa Dockan debuterade idag MA med den äran. Fina 66,9% och en seger direkt, klart att jag är galet nöjd med henne!!!

Bild till blogginlägg


Fantastisk MA-debut med 67% och seger, vi skiner ikapp med solen!

Väldigt nöjd med resultatet såklart, men framför allt hur hon hanterade alla dessa nya svårigheter inne på banan. Hon har verkligen ett hjärta av glud! MA är svårt på alla hästar första gången, men ännu svårare då de bara är 7 år och jag är så stolt över hur hon tog allt. I traven var hon verkligen superfin och där låg vi på över 70% och sedan var hon riktigt cool och fin i skritten, där det ibland dyker upp en del spänningar och vi fick 7:or även på den. Svårigheterna i detta program ligger ju i galoppen och där hade vi ett par missar (ett byte blev pannkaka och serien sådär) och så blir ju piruetterna lite osäkra. Totalt en väldigt fin ridkänsla och jag blev bara sugen på att göra om det!!!

Bild till blogginlägg


Massa klappar och såklart massa godis till Dockan idag.

Nu känns det som om vi kan träna på och försöka nå årets stora mål: kvala till 7-års championatet i Falsterbo i sommar. Tror att bara ett par månaders styrka på detta kommer göra susen för Dockan. Sen gäller det att inte glömma att det bara för 2 år sedan och på samma ställe (Hallstahammar) gjorde sin 3:e start i livet i LB! Det har verkligen gått fort med fina tjejen och det är så roligt att jobba med henne 🙂

Bild till blogginlägg


Full fart på ärevarvet!