Kategorier
Ej kategoriserad

Placering för Dockan i Lidköping!

Av Märit Olofsson Näss - 24 oktober, 2020 | 0 kommentarer

Idag har jag bara njutit! Dockan skötte sig så himla fint på banan och lät mig verkligen rida igenom på ett härligt sätt. Inga missar och så mjuk, fin och ridbar!

Bild till blogginlägg


Både duktig och otroligt vacker, min Docka!

I tuff konkullens tog vi en 5:e placering med 68% i St Georges i Lidköping! Jag kan inte annat änälska denna ambitiösa, tappra och härliga häst som bara blir starkare och finare för varje start!

Bild till blogginlägg


Fin i ny grimma från Sd Design Hollywod Glamorous och ny fin rosett!!!

Nu tar vi (jag, tjejerna, min mor och bror med familj) höstlov och hästlov och tar oss till Teneriffa för att ladda batterierna i solen! Ska bli grymt skönt och det är väldigt välbehövligt 🙂

Kategorier
Ej kategoriserad

Tävlingshelg för Dockan och Mira-Pashe!

Av Märit Olofsson Näss - 18 oktober, 2020 | 0 kommentarer

Hemma efter en helg maxad med tävling för oss, jag och Dockan i Mantorp igår och Mira & Pashe i Sundby idag.

Bild till blogginlägg


Cool mörkerbild på snygg tjej!

Dockan gick återigen ett väldigt stabilt St Georges på superfina tävlingar i Mantorp. Vi startade 19:15 så det var mörkt och höstigt värre att lasta ur, sitta upp och ta sig mellan ridhusen. Dockan gick verkligen så mjukt, fint och spänstigt och det enda jag kan klaga på var en lite sned sista halt och så kanske lite ”segt” i skritten.
Men i övrigt fina pirruetter, ökningar, slutor och ja bara väldigt rolig och positiv att rida på banan!

Bild till blogginlägg


Roligt med en prisutdelning igen & tack till Ridesum för fina priser!

67,7% och en 2:a placering i ett väldigt tufft startfält, där placerade 1 – 5 låg mellan 67,9 – 67,2%!!! Duktig hon är min Docka, plockar ofta fina rosetter!!!

Idag, efter bara några timmar sömn var det dags att knoppa Pashe för en start för Mira i LB:1 i Sundby. Det kom lite tätt på, då Mira kom med i kalssen igår förmiddag, efter att hon var reserv nr 21 (max 20 i klassen) då jag anmälde henne för någon månad sedan.

Bild till blogginlägg


Mitt favorit ekipage!

Efter en väldigt fin framridning så blev Pashe rätt spänd och lite seg på banan. Mira kämpade på bra, men han blir lite svår att få ut i hörnen och bra linjer på, men det fina i dag var att det klarade sig helt prickfritt runt programmet. Poängen blev 62,3 och såklart en lite besviken ryttarinna efter den senaste månadens fina utveckling, men sånt är ju livet ibland går det upp och ibland ner.

Bild till blogginlägg


Härlig höstmorgon för oss på vackra Sundby Gård!

Mira är nu taggad på att träna ännu mer och fortsätta skaffa sig massa erfarenhet, på”t igen bara!

Bild till blogginlägg


Nya grimmor från SD Design, Hollywood Glamorous!

Dagen har också innehållit lite sponsorfotografering då det damp ner ett par underbara, glittriga grimmor från SD Design i postlådan i veckan. Den nya collektionen Hollywood Glamorous är verkligen magiskt fin!!!

Kategorier
Ej kategoriserad

Dockan fortsätter leverera!

Av Märit Olofsson Näss - 11 oktober, 2020 | 0 kommentarer

Idag var hon så himla fin inne på banan, min Docka, avspänd, lösgjord, ridbar och bara så himla härlig!!!

Bild till blogginlägg


Fullt ös i ökand trav!

Tyvärr ett galoppanslag i slutet på första travlängningen, men annars helt felfri och bara så härlig. Vi var i Eskilstuna och klassen var St Georges och vi fick 67,1% vilket gav oss en andraplats i tuff konkurrens där Kristian v K vann med sin fina Don Juan på 67,5%.

Bild till blogginlägg


Posering i det gröna och den fina blå rosetten!

De riktigt höga procenten är på gång, men både denna helg och förra (då var vi 2:a i St Georges på Vikbolandet på 66,9%) har nån av domarna legat lite lägre med segraren på 65 %. Lite tråkigt då vi ju vill ha höga procent, men jag är såklart supernöjd med placeringen och att Dockan leverera nya rosetter och fina procent hele tiden!

Bild till blogginlägg


Fin bild från förra helgens tävling i trolsk höstdimma på Vikbolandet.

Vi laddar om för ny St Georges på lördag igen och börjar veckan med ledigt och skogsrunda för Dockan, medan jag trimmar på med killarna!