Kategorier
Ej kategoriserad

Duktiga Mira!

Av Märit Olofsson Näss - 5 juni, 2021 | 0 kommentarer

I dag är jag en stolt ponnymorsa! Mira har på kort tid rusat uppåt i klasserna, det dessutom med märkliga förutsättningar pga massa Corona- och EHV-avbrott, samt att hom ju bara rider på halvtid (hos mig). Dagen har spenderats på vackra Reksata Ryttarförening och Mira har debuterat både LA:2 och 3* tävling på ett superfint sätt!

Dagen bjöd på två st LA:2, den första 2* och den andra 3* och Mira red båda klasserna på ett superfint sätt. Nu börjar Mira rå på Pashe och de fick idag till superfina ritter och mycket bättre än de tränat hemma i veckan. 62,7% respektive 63% blev facit vilket jag kanske tycker var lite lågt, men jag är ju rätt partisk 🙂

Det är så roligt att se den fina utveckling som MIra gör ihop med nestorn Pashe, 22 år och vi är tacksamma för varje dag vi får med honom!!!

Kategorier
Ej kategoriserad

Gnistan 3:a på Strömsholm!

Av Märit Olofsson Näss - 2 juni, 2021 | 0 kommentarer

I strålande solsken på vackraste tävlingsplatsen, Strömsholm, gjorde Gnistan en superfin insats idag! Slottsbanan är verkligen vacker och av internationell karaktär och därmed också rätt svår då många hästar blir spända & tittiga. Efter ett stooort hopp in på banan och en ”tur” med sikte på att ta sig långt från det läskiga domarhuset, så ”landade” Gnistan fint på banan och gick ett jättefint MB:1.


Härlig galopp!!!

Klart att lite ”slinger” pga spänning och småsaker smög sig in i ritten, men på det stora hela inga missar och en fin ridkänsla ritten igenom och den fina poängen 70% gjorde verkligen denna dag ännu soligare. Vi ledde sedan klassen nästan in i mål då de två sista startande klättrade förbi i resultatlistan, men jäg är såklart jätteglad för en fin 3:e placering och framför allt Gnistans fina runda!!!


Koncerntrerad som attan, men så rolig han är att rida ”min” Gnista!


Superfin gul rosett blev dagens ”skörd”

Detta var ett riktigt bra genrep inför Falsterbo, som även det är en stor och häftig arena att rida in på. Jag är så nöjd med att Gnistan tog miljön och de röriga omgivningarna så fint!!!

Bild till blogginlägg


Glada och nöjda på väg ut från banan mindre ”kliv” än in!

Bild till blogginlägg


Den obligatoriska slottsbilden!

Bild till blogginlägg


Härlig bild från uppvärmningen!