Kategorier
Ej kategoriserad

Gnistan vinner också!

Av Märit Olofsson Näss - 22 februari, 2020 | 0 kommentarer

Idag var det dags för Gnistan att börja sin tävlingssäsong och vi beslutade att han skulle få börja året med lätta uppgifter så det blev LC:1 för oss på Katrineholms Ryttarförening.

Bild till blogginlägg


Duktiga Gnistan i dagen stormiga & regniga framridning!

Jag är otroligt nööjd med min Gnista idag! Storm och regn och ett tältridhus för framridningen är ju inte det bästa förutsättningarna för en ung talang, så jag valde att rida fram ute, bredvid det läskiga tältet!!!
Trots röriga förutsättningar så fick jag bestämma det mesta idag och Gnistan lyssnade väldigt bra på mig!

Bild till blogginlägg


Full fokus av oss båda!

Vi fick fina 74,1% och vann klassen och fick framför allt väldigt fina ombömen av domaren! Det plus att han lyssnade så bra på mig idag är höjdpunkterna jag tar med mig från dagens övninng.

Bild till blogginlägg


Puss min prins!

Nu ska vi träna vidare mot nya mål och framförallt ge denna känsliga men fina herre en lugn och trygg resa in i dressyrvärlden!

Bild till blogginlägg


En stormig bild till!!!

Säsongen 2020 har börjat på bästa sätt för mig, två starter & två segrar!

Kategorier
Ej kategoriserad

Dockan vinner St Georges!

Av Märit Olofsson Näss - 15 februari, 2020 | 0 kommentarer

Så var även tävlingssäsongen 2020 inledd fört min del! Jag och Dockan startade idag en St Georges på de superfina tävlingarna hos Södertälje Ridklubb. Det var idag ett lite nytt grepp från arrangörens sida då dagens St Georges var delad i två klasser, en för ekipage som aldrig uppnått mer en 64% och en för de som erhållit resultat över 64. Jag och Dockan deltog alltså i de sistnämnda.

Bild till blogginlägg


Så är vi igång med årets tävlingssäsong! Dockan skötte sig exemplariskt idag!

Jag är väldigt nöjd med min Docka idag!!! Vi red ett prickfritt program, om än att hon blev ganska het i galoppen, men jag kunde ändå visa upp henne på ett fint sätt. Jag tycker ju om när hon är het och kontrollerbar! Generellt sett så tycker jag nog att poängen låg ganska lågt idag, men våra 67,7% räckte till en seger i klassen!!! ^

Bild till blogginlägg


Flygande galoppökning och härlig energi i Dockan idag!

Superroligt att Dockan går in och vinner i årsdebuten då det var många bra ekipage med! Nu ska vi fortsätta jobba med styrka och att hon ska få ett snäpp till mer uppförsbacke även när galoppen blir het, sen kommer det här att bli riktigt bra 🙂

Bild till blogginlägg


Glada miner på den avsuttna prisutdelningen!

Bild till blogginlägg


Stort tack till arrangör och sponsorer för superfina priser!!!

Kategorier
Ej kategoriserad

Mira inleder säsongen 2020!

Av Märit Olofsson Näss - 6 februari, 2020 | 0 kommentarer

Först ut på tävlingssäsongen 2020 blev Mira och Pashe som idag startade en LC:2 i Eskilstuna. Som enda startande B-ponny för dagen så var Pashe absolut minst och Mira klart yngst och fick gå i samma klass som C-ponnyerna.

Bild till blogginlägg


Den ständiga supportern Lina hejade på Mira & Pashe idag!

Mira red Pashe jättefint och det är så mycket saker i grunden som har blivit så bra. Tyvärr lite små trassel här och där och en liten ”ryttarblackout” som resulterade i två felridningar, men trots det 63,3%! Härligt att det får så fina procent och många betyg på ca 7-8, detta kommer bli bra när alla bitarna faller på plats. Det är bara att tävla på, rutin köper man inte på affären!

Bild till blogginlägg


Minsta häst, yngsta ryttare och klart sötast idag (å jag är grymt partisk)!!!