Kategorier
Ej kategoriserad

Dags för Sopot igen!

Av Märit Olofsson Näss - 7 februari, 2019 | 0 kommentarer

Nu har vi återigen ”landat” i Sopot för ännu ett internationellt meeting (CDI3*) med Strolchi och Dockan. Denna gång är vi det lilla teamet, då det blev jag och Jessica som rattat lastbilen till Polen.

Vi börjar kunna vår rutt nu och tog oss till Stålemara gård i Karlskrona för rastning (i går) för att sedan ta färjan till Gdynia över natten och var på plats i morse. Smidigt och bra och skönt för mig att kunna vila halva restiden!

Bild till blogginlägg


Fina Strolchi var cool och avspänd då vi kände på banan idag!

Idag har jag tränat både Strolchi och Dockan på banan för bästa Lussan, som verkligen stöttar oss på bästa sätt! Båda kändes väldigt fina och avspända och gjorde bra jobb. Det ska bli roligt att gå in med båda på banan för årsdebuten i morgon! Strolch går Grand Prix och Dockan St Georges!

Bild till blogginlägg


Energiska Dockan var het men väldigt fin!

Nu på kvällen var det vet-check och det gick som en glans och efter det åt vi middag ihop, hela svenskgänget. De som är med oss på tour är Clara Espinosa, Minna Telde och Sofia Möller i GP:n och sen är Lotta Esping med i St Georgen plus Lo Dahlqvist Mörkenstam (YR) och Ida Persson (jun). Härligt kul med ett stort gäng goda vänner att umgås med! 

Bild till blogginlägg


Nöjd Docka efter att ha fått ok av veterinären!

Snart blir det sovdags då det är upp tidigt imorgon för att trimma båda hästarna på banan kl 7! För er som sedan vill följa helgens resultat så finns dessa här: https://zawodykonne.com/zawody/50/tour/63
Håll en liten tumme för oss i morgon, vi ska framför allt ha kul!!!

Bild till blogginlägg


En till bild, bara för att han är så fin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *